Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
 

Joost Kisner en Matthijs van der Waarde zijn jarenlang collega’s geweest en waren werkzaam in Amersfoort en wijde omgeving. Werkend vanuit dezelfde gedrevenheid en passie zijn zij de drijvende kracht achter deze particuliere en onafhankelijke uitvaartonderneming.

Matthijs van der Waarde

Joost Kisner

Avalon Wilhelmus

Pieter van Dijkhuizen

Nieuwe medewerkster

Wij zijn erg blij met de komst van onze nieuwe collega.
Vanaf 1 augustus wordt ons team versterkt met:

Avalon Wilhelmus

Avalon heeft haar sporen als uitvaartbegeleider verdiend. Jarenlang heeft zij gewerkt bij een gerenommeerd uitvaartbedrijf in Utrecht. Wij zijn blij met haar komst.

Een enthousiaste uitvaartbegeleider met gevoel.

Even voorstellen

Mijn naam is Laurina Geluk – van Amerongen. Vanuit mijn praktijk ‘aan het werk met verlies’ begeleid ik verlies – en rouwprocessen. Met mijn kennis en ervaring ben ik vanaf 1 februari 2017 met veel genoegen de nazorg voor Kisner en Van der Waarde gaan verzorgen. Zo’n 8 tot 10 weken na de uitvaart neem ik contact met u op om, indien gewenst, een afspraak met u maken voor een gesprek.

Het verlies-en rouwproces van eenieder is uniek en ik ben er voor u om naar u te luisteren en de vragen die er wellicht zijn te bespreken. Kisner en Van der Waarde biedt u dit aan omdat zij van mening is dat deze nazorg bij het totaalpakket hoort.
www.aanhetwerkmetverlies.nl

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.