Ons team

Joost Kisner en Matthijs van der Waarde zijn jarenlang collega’s geweest en waren werkzaam in Amersfoort en wijde omgeving. Werkend vanuit dezelfde gedrevenheid en passie zijn zij de drijvende kracht achter deze particuliere en onafhankelijke uitvaartonderneming.

Matthijs van der Waarde

In 1976 ben ik in Zwolle geboren en daar ook opgegroeid. Na mijn studie detailhandel management, heb ik kort in deze branche gewerkt. Door het vroege overlijden van mijn ouders, werd ik al op jonge leeftijd geconfronteerd met afscheid nemen en de uitvaartbranche. Dit heeft mij sindsdien beziggehouden.

In 2000 maakte ik de overstap naar deze branche. Eerst in Leiden en sinds 2002 in Amersfoort. Zelf heb ik ervaren dat je verder mag/moet na een groot verlies. Op zoek gaan naar perspectief om dat te kunnen. Het heeft ook bij mij tijd gekost, tijd die nodig was en voor de nabestaanden die ik ontmoet juist nu zo belangrijk is. Tijd om samen te kijken wat helpt om straks weer verder te kunnen. Daar zet ik mij al jaren met liefde voor in.

Om dit op een wijze te kunnen doen die bij mij en ons team past, zijn Joost Kisner en ik in 2012 samen gestart. Aandacht geven, tijd nemen en samen vormgeven aan het loslaten van uw geliefde. Een betekenisvolle herinnering creëren, die je niet meer loslaat. Ongedwongen, persoonlijk en liefdevol. Hierin vind ik mijn drijfveer en dit geeft mij dagelijks een dankbaar en warm gevoel.

Joost Kisner

Ik ben geboren en getogen in Amersfoort. Ik ben sterk verbonden met de stad Amersfoort. Dit komt deels omdat ik er altijd gewerkt en gewoond heb.

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de gezondheidszorg heb ik in 1999 de overstap gemaakt naar de uitvaartverzorging. In 2012 ben ik met Matthijs van der Waarde een eigen uitvaartbedrijf begonnen.

Alles rondom afscheid en uitvaartverzorging is deels ontstaan in de jaren dat ik werkzaam was in de gezondheidszorg. Mijn afstudeer scrips ging over afscheid en rouwen bij orthodox Joods verstandelijk beperkten.

Ook ik heb in mijn leven afscheid moeten nemen van dierbare vrienden en familieleden. Dit heeft mij tijd gekost om dit een plek in mijn leven te geven.

Deze ervaringen van afscheid en rouw helpen mij om mij goed verplaatsen in mensen die zich voorbereiden op een afscheid. Op een kwetsbaar en intiem moment wordt ik toegelaten in iemands leven. Stap voor stap op weg naar de dag van het afscheid. Een troostrijk en mooi afscheid. Iedere keer weer intens om meer te mogen maken.

Pieter van Dijkhuizen

Ik ben Pieter van Dijkhuizen en ik ben 35 jaar. Ik ben getrouwd, heb drie kinderen en ben geboren en woonachtig in Amersfoort. Ruim 17 jaar ben ik werkzaam in de uitvaartzorg.

Wat komt er ineens veel op je af als iemand die je lief is overlijdt. Je wilt graag de tijd hebben om een zo goed mogelijk afscheid te regelen, maar wat komt daar veel bij kijken.

Juist dan is het fijn als er iemand met je meedenkt, je stap voor stap helpt, je zorg uit handen neemt en indien gewenst, samen met je meekijkt of het de juiste beslissing is die je neemt. Zodat je uiteindelijk komt tot een afscheid dat bij jou en jouw dierbare zo past. Daar zet ik mij volledig voor in.

Avalon Wilhelmus

Mijn naam is Avalon Wilhelmus, ik ben 33 jaar en van jongs af aan heb ik een grote fascinatie voor alles wat met het laatste afscheid te maken heeft.

Ik was 21 jaar toen ik deze branche binnenstapte. In de afgelopen periode heb ik geleerd en meegemaakt. Én; ik leer nog iedere dag.

In de loop naar de uitvaart toe, leer ik u als nabestaande beter kennen. Op basis van veiligheid, vertrouwen en open communicatie wil ik samen met u toewerken naar de dag van de uitvaart; een onvergetelijk afscheid; volledig in het teken van uw dierbare.

Afscheid waar kleine kinderen bij betrokken zijn, heeft mijn speciale aandacht. Het is mijn passie om deze kleine doelgroep te laten ervaren dat – hoe verdrietig ook – de dood bij het leven hoort.

Even voorstellen

Mijn naam is Laurina Geluk – van Amerongen. Vanuit mijn praktijk ‘aan het werk met verlies’ begeleid ik verlies – en rouwprocessen. Met mijn kennis en ervaring ben ik vanaf 1 februari 2017 met veel genoegen de nazorg voor Kisner en Van der Waarde gaan verzorgen. Zo’n 8 tot 10 weken na de uitvaart neem ik contact met u op om, indien gewenst, een afspraak met u maken voor een gesprek.

Het verlies-en rouwproces van eenieder is uniek en ik ben er voor u om naar u te luisteren en de vragen die er wellicht zijn te bespreken. Kisner en Van der Waarde biedt u dit aan omdat zij van mening is dat deze nazorg bij het totaalpakket hoort.
www.aanhetwerkmetverlies.nl