ELJA

ELJA Uitvaartverzorging

ELJA uitvaartverzorging werd op 26 mei 2000 opgezet door Els van Deuveren in Hoevelaken.

Al meer dan 20 jaar is zij een vertrouwd gezicht als het gaat om persoonlijke begeleiding bij het afscheid van dorpsgenoten. In 2005 kreeg zij de kans om het uitvaartcentrum aan het Kerkepad in Hoevelaken aan te kopen. Samen met Gijsje Florijn-van de Ridder en een team van gastdames heeft Els dit uitvaartcentrum weer een gezicht gegeven. Begin 2020 is er contact gelegd met ons, om te kijken hoe de vertrouwde dienstverlening van ELJA Uitvaartverzorging gewaarborgd kon worden voor de toekomst. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij het Uitvaartcentrum in Hoevelaken en ELJA Uitvaartverzorging hebben overgenomen. Zowel Els en Gijsje als de gastdames zijn en blijven nauw betrokken bij alle werkzaamheden. Door deze samenwerking heeft Els gezorgd voor een goede voortzetting van haar bedrijf en een zekere toekomst voor het uitvaartcentrum. In de loop van de komende tijd wil zij op een rustige wijze afstand nemen, meer tijd krijgen voor andere dingen en toe werken naar een welverdiend ‘pensioen’.

Naast dat zij op verzoek samen met Gijsje beschikbaar blijft om mensen bij te staan in de dagen rondom het afscheid van een dierbare, gaat zij zich ook richten op het geven van informatie. Dit gaat Els doen vanuit ‘Elja’s ontmoetingshuis’, door vrijblijvende en laagdrempelige inloopochtenden te organiseren. Het telefoonnummer van ELJA wordt vanaf nu beantwoord door ons en samen maken wij ons sterk voor een persoonlijk afscheid passend bij u.

Als u meer informatie wil over alle mogelijkheden of omtrent de veranderingen dan staan wij u graag te woord. Betrokken, deskundig en vrijblijvend kunt u ons bereiken op 033-4631390