Home

Kisner en Van der Waarde

Uw partner in uitvaartzorg

“Als ik je los moet laten, laat ik je gaan zoals je was. “

Over ons

Het gaat om u

Het verlies van een dierbare markeert voor de nabestaanden het begin van een veranderd leven; zonder degene die u moet laten gaan. Samen met u werken wij aan een afscheid waarin u zichzelf en uw dierbare herkent en waarin u zich getroost voelt. We staan graag als partner naast u en lopen met u mee in uw tempo.

Maatwerk

Rust, aandacht en maatwerk kenmerken onze dienstverlening. Wij luisteren naar u en denken met u mee over een afscheid dat voor u als nabestaande waardevol is en waarin de aanwezigen de overledene kunnen herkennen. Hier is tijd voor nodig en daarom hoeft niet alles in één gesprek geregeld te worden.

Wat te doen bij overlijden?

Bij een overlijden thuis waarschuwt u meteen de huisarts of diens waarnemer.

Neem contact op met Kisner en Van der Waarde
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.
033-4631390

Als de overledene geregistreerd is als donor, meld u dit direct bij de arts.

De Uitvaart

De voorbereiding

Voor een uitvaart in de nabije toekomst of als u uw nabestaanden moeilijke keuzes uit handen wilt nemen, heeft u de mogelijkheid uw wensen met ons en elkaar te bespreken.

Na overlijden

Samen met uw nabestaanden zorgen we voor een afscheid waarin u herkenbaar bent en waar zij aanknopingspunten kunnen vinden om hun leven op te pakken.

De uitvaart

Ook op de dag van de uitvaart staan we als mens naast u. Als u dat wilt zijn we actief aanwezig, bijvoorbeeld om te spreken. En als u dat liever heeft, blijven we op de achtergrond.o.

Na de uitvaart

Na de uitvaart gaat u verder met uw veranderde leven; zonder uw dierbare. Ook dan zijn wij er voor u. Weer staat u voor keuzes en zaken die geregeld moeten worden.

Nieuws & Media

Contact

Kisner en Van der Waarde
Huize Paaslo

Utrechtseweg 154
3818 ES  Amersfoort
E: info@kisnerenvanderwaarde.nl
T: 033-4631390